Tag den rette e-cigaret med på festivalen

F1

Der findes mange forskellige e-væsker og e-cigaretter, og det kan virke helt uoverskueligt at vælge. Så hvordan finder du ud af, hvilken du præcis skal vælge? Læs her, og find ud af, hvornår du vælger den rette, inden du tager afsted på festival.

Kend dine smagsløg

Som sagt findes der mange forskellige varianter af e-væsker med en masse anderledes og forskellige smage. Derfor er det også vigtigt, at du tænker over, hvilken smag du rigtigt godt kan lide, og ønsker at have i munden, når du tager et sug af din e-cigaret. Ønsker du smagen af røg, uden at skulle ryge en rigtig cigaret? Så er det en e-væske med tobakssmag, du er ude efter. Denne væske giver en god damp, og smager som den rigtige vare og skal bruges i en El cigaret.

damper

Bryder du dig derimod ikke om den lidt bitre smag af tobak og røg, så er der en masse andre spændende og eksotiske smage. Ønsker du en lettere frisk og velduftende ånde, med smagen af mentol eller mint, kan du overveje e-væske med denne smag. Har du en forkærlighed for søde sager som for eksempel cola, skumfiduser og lakrids, er det disse smage du skal gå efter til din e-cigaret. Der findes et hav af muligheder, og det er bare at gå i gang med at udforske hvilke, der er bedst for dig! Find forskellige varianter af e-væske. Prisen på e-væske afhænger af intensiteten i smag og aroma.

E-væske med nikotin

E-væske er den væske, du tilsætter din e-cigaret, for at opnå smag og damp. Du kan både få e-væsker med og uden nikotin – begge dele er meget udbredt. Det er forskelligt, hvor meget nikotin der er i de forskellige væsker, og du kan derfor også selv vælge og navigere i, hvor meget nikotin du vil have. Ønsker du en e-væske, der indeholder nikotin, kan du finde en lang række færdigblandede væsker. Når e-væsken er blandet på forhånd, indeholder den allerede både aroma, nikotin og basevæske. Ønsker du et ekstra krads i halsen, og en kraftigere smag, ville det være oplagt at vælge en e-væske med et højt nikotinindhold.

Et sundere alternativ

Mange vælger e-cigaretten som et alternativ til cigaretter, hvis man eksempelvis ønsker at stoppe med at ryge, men stadig ønsker at indånde damp. Her kan en e-væske uden nikotin være meget behjælpelig. Derudover er e-cigaretter ikke kræftfremkaldende eller forurenende. Den primære forskel på e-cigaretter og almindelige cigaretter er, at der i e-cigaretter ikke findes tjære og tobak, og at e-cigaretten ikke frigiver skadelige kemiske stoffer, som den almindelige cigaret gør. Din omgangskreds vil takke dig, fordi du ikke længere vil lugte af cigaretrøg, og du vil slippe for den dårlige ånde, der kommer ved rygning af almindelige cigaretter. Så står du og overvejer om du burde skifte fra almindelige cigaretter til e-cigaretter, med en masse sjove og spændende væsker, så findes der mange muligheder – du kan bare slå dig løs!