Find den bedste e-cigaret, der passer til dig

F1

Du er måske lige stoppet med at ryge cigaretter, og har investeret i en e-cigaret. Det er et stort skridt, og nu skal du til at forstå hvilken slags e-cigaret der passer til dig. Det kan være et helt mysterium at finde rundt i alle de sider der efterhånden findes med e-cigaretter, vapes og vandpiber, og hvad er forskellen egentlig?

Når man skal til at navigere i e-cigaretter er det en god ide, at vide hvad man søger før man går i gang med at lede på forskellige sider. Man vil nemlig oftest ende med at købe den billigste, eller pæneste e-cigaret, og det er ikke altid den mest hensigtsmæssige måde at finde en e-cigaret på. Derimod, hvis man har styr på hvor meget røg der skal komme ud af den, hvor stor den skal være, og hvilken slags oplader, så har man fra start et mere kvalificeret søge felt.

Der findes mange forskellige væsker til e-cigaretter. Mange er glade for den helt klassiske mentolssmag, da den kan minde om helt almindelige e-cigaretter. Hvis man ikke er til den slags, kan man altid eksperimentere med smags varianter. Der findes smage som, vandmelon, lakrids og karamel. Udover smage skal man også være opmærksom på hvor meget nikotin der er i de forskellige væsker, så man er sikker på at man ikke lige pludselig ryger en e-cigaret, med mere nikotin i, end en cigaret.

Drop cigaretten og prøv e-cigaretter i stedet for. Foto: Unsplash

Gode sider

SMOK er en af de mest anerkendte sider at købe sin e-cigaretter på, hvis man er ny i e-cigaret verdenen. De er især kendt for at være særdeles gode til at anbefale, og guide nye rygere. Der er som jeg nævnte før mange forskellige mængder af nikotin i de forskellige væsker, og SMOK er en af de sider der har det største udvalg.