Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

Uncategorized

Vær dit eget brand.

F1

Som iværksætter i dag er det utrolig vigtigt at have styr på, hvad dit brand er – altså, hvad der adskiller dig fra de andre. Og hvad er mere unikt end dig selv?

Der er hjælp at hente

Som nyopstartet iværksætter er der utroligt mange ting, der skal tages stilling til. Ved hjælp af bogen Det Lille Skridt kan du få de værktøjer og skub, der giver dig den gode bagage i rygsækken, så du er klar til start af din drømme business.

Når der først er taget stilling til udgangspunktet for dit iværksætteri er markedsføring og branding næst på listen. Og hvor begynder man? Hvad med et gøre dig selv til dit eget brand? Idag er der rige muligheder for at brande dig selv.

Video branding

Der findet et hav af fantastiske gadgets, der kan sørge for at dine brandingvideoer bliver lige i øjet. Brug dig selv som udgangspunkt og udnyt de mange platforme, der er at vælge imellem til at markedsføre dit brand via video.

Redigering og klipning bliver hurtigt ved hjælp fra et af de programmer du kan hente til din computer – i dag ligger der tusindvis af rigtig gode videoer på blandt andet Youtube, der kan guide dig igennem brugen og give dig tips til, hvordan du selv vælger det, der passer til dine behov.

Kom godt afsted

Som iværksætter er du ofte på farten og måske har du dit arbejde med undervejs. Derfor er det godt, at have styr på de helt essentielle ting hjemmefra.

Sørg for, at optage en række videoer, så du har mulighed for, at redigere og publicere løbende, når du er på farten – også selvom du måske ikke har muligheden for at optage.

Vælg en enkel og genkendelig måde at filme og redigere på, så dine kunder kan kende dig visuelt og sæt så i gang med din video branding. God vind.