Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

Gadgets

8 gadgets der kan gives som gave til hele familien

F1

Vil du købe en gadget til din egen familie eller en anden som gave er der flere oplagte muligheder for gadgets, der kan samle familien. Nedenfor finder du 8 gadgets, som er velegnet som gave til familien

  • Trampolin

Enten en stående eller nedgravet trampolin kan være en oplagt gaveidé. Med trampolinen får man ført familien udenfor sammen og samtidig får man rørt sig sammen. Så foruden man har det sjovt sammen får man tilmed motioneret.

  • Retro popcorn maskine

I dag kan man købe flere mindre retro popcorn maskiner. Disse kan bringe hygge og glæde og endnu vigtigere så kan lave popcorn til de hyggelige familiefilmaftener.

  • Chokolade Fondue Kit

En anden sjov samlende gadget er et retro chokolade fondue kit. Dette kan man passende bruge inden familien sætter filmen på til filmaften og sætter popcornen over.

  • Toiletgolf

Er familien løbet tør for godt læsestof på toilettet og ikke har lyst til at bruge mobiltelefonen på grund af aerosoler kan toiletgolf varmt anbefales. Selvom de er en ting familien ikke kan bruge sammen, vil toiletgolf glæde hele familien.

  • Kølebrønd til øl og sodavand til de varme måneder

Hvis der er tale om en aktiv familie som kan lide at bruge tid udendørs i de varme måneder så kan en kølebrønd vare et stort hit. Kølebrønden kan familien passende grave ned i fællesskab som familieprojekt og herefter er der kolde sodavand og øl, som blot skal hives op af græsplænen for at slukke tørsten på de varme sommerdage.

  • Slush-ice maskine i retro udgave

Et andet godt alternativ til den aktive familie er en slush-ice maskine, som helt sikkert kan slukke tørsten på de varme sommerdage og er samtidig et stort hit til fødselsdage.

  • Airfodbold

Til den aktive familie kan airfodbold anbefales til de kolde, regnfyldte dage. Med en airfodbold kan man spille fodbold indendørs uden at være bange for at komme til at ødelægge noget, da den er omgivet af luft.

  • Guld spillekort

Er familien til spilaftener og kan lide at gøre lidt ekstra ud af dem kan man købe et sæt spillekort belagt med guldfolie.

Her var der 8 simple gadgets som er velegnet til at give til familien som enhed som gave. De kan hver især bringe familien sammen på hver sin måde og derved være med til at sprede hygge.

Savner du mere inspiration, så tjek denne guide med gode familiegaver.