Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

Gadgets

6 gadgets der kan bruges som årets mandelgave i 2018

F1

Julen er en tid fyldt med hyggelige traditioner. Det er dansen rundt om juletræet, det er julemiddagen uanset om det er med and eller med flæskesteg. Derudover er der ris a la mande, hvor der selvfølgelig skal være en gave til for at det skal en rigtig julemiddag.

Står du med ansvaret for indkøbet af mandelgaven kan du læse med her og få inspiration en sjov gadget, som kan gives som gave. Her har vi samlet 6 sjove mandelgaver, som hver især efterlader modtageren med et smil på læben og en påskønnelse for at modtage en mandelgave der har et brugsformål.

  • Oppustelig Loungesofa

Alle har set den i år på diverse sociale medier og med god grund. Den oppustelige loungesofa har sin berettigelse på grund af dens kompakte størrelse og nemme oppustning. Du løber blot med den få meter frem og tilbage og så har du en behagelig sofa at lounge i. Den vil enhver ved julebordet blive glad for.

  • KitchenSafe kagebeholder

Er der en eller flere medlemmer af familien som ikke kan lade kagerne være, så er denne gadget et oplagt valg. Modtageren vil værdsætte at beholderen fungerer som pengeskab og på den sikre kagerne ikke bliver spist før ejeren kan nå at nyde dem.

  • Wi-Fi Kaffemaskine

Har I intet loft på størrelsen på mandelgaven kan man overveje at købe en kaffemaskine der kan tilkobles Wi-Fi’en i hjemmet. På den måde kan kaffen sættes over allerede inden man forlader sengen og lader en træde ind i et køkken duftende af friskbrygget kaffe.

  • Mobilhængekøje

Alle kan blive trætte fra tid til anden. Denne mobile hængekøje kan give ejermanden muligheden for at tage et 5 minutters hvil uanset hvor langt der er til nærmeste stol eller bænk.

  • Hjernegymnastik toiletpapir

Her er gaven hvor du er sikker på den vil blive brugt. Toiletpapir med hjernegymnastik opgaver. Her vil modtageren kunne løse matematiske opgaver imens tarmsystemet arbejder. Et sjovt alternativ til bogen eller smartphonen, og hvis modtageren ikke syntes det er sjovt kan de stadig få glæde af toiletpapiret.

  • Chokoladefontæne

Modtageren af denne gave vil juble over muligheden for at nyde chokolade fra en fontæne. Chokoladefontænen vil bringe alle sammen og hvis man er heldig, bliver den åbnet allerede juleaften og brugt efter maden.

Hermed de 6 kandidater til årets mandelgave i 2018, som vi håber du kan bruge.