Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

General

Leasing er for alle

F1

Har du fået øje på drømmebilen, som du bare MÅ eje, men har du ikke de finansielle midler på nuværende tidspunkt? Så kan leasing være en mulighed for dig. Der er mange fordele, når du vælger at lease i forhold til at købe din egen bil. Den mest markante forskel er, at du ikke skal punge ud med hele bilens pris, inden du kan tage din første køretur i den.

Med leasing slipper du for at punge ud med det store beløb nu og her

Når du leaser en bil, betaler du et fast beløb hver måned. Dette kan lette din økonomi nu og her, da du ikke først skal spare sammen til den store sum. Og står du og mangler en ny bil nu og her – måske pga. et nyt job, som der er en pæn afstand til, så kan det være lidt besværligt først at skulle vente et år eller to med at købe drømmebilen, mens man sidder timevis i den offentlige transport og drømmer sig langt væk.

Køb lidt mere eksklusivt med leasing

Du kan også på denne måde vælge en dyrere bil af højere kvalitet og med mere komfort og features, da du ikke skal betale lige nu og her. Du kan derfor gøre bilen lige det lidt mere lækker og eksklusiv, end du ellers ville have mulighed for.

Leasing giver dig ekstra gode betingelser i forhold til registreringsafgiften

Når du vælger at lease en bil, så får du også nogle ekstra goder i forhold til prisen på den berygtede registreringsafgift. Ved køretøjer på 0-3 måneder, skal man kun betale 2 % af den fulde registreringsafgift pr. måned. Er køretøjet mellem 3 og 36 måneder gammelt, skal man betale 1 % af den fulde registreringsafgift pr. måned. Når køretøjet er passeret de 36 måneder, vil man kunne nøjes med at betale 0,5 % af den fulde registreringsafgift om måneden.

Der er selvfølgelig nogle betingelser forbundet med leasing. Det kan være i form af opsigelsesperiode mv. Dette vil fremgå af din leasing kontrakt. Men i forhold til at købe en bil, så binder du dig ikke til den og har derfor ikke en masse besvær med at skulle sælge den, hvis du på et tidspunkt ønsker en ny bil.

Leasing er derfor en oplagt mulighed til dig, der ikke ønsker at betale den store sum penge for drømmebilen med det samme, og for dig, som gerne vil gøre det nemt, hvis du på et tidspunkt ønsker ny bil igen.