Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

General

Tre måder teknologien har invaderet vores liv

F1

Teknologien er over det hele i dag og har indflydelse på mange dele af vores liv. Hvilke dele er det helt præcis, som er blevet påvirket meget af teknologien indenfor de seneste par år? Det er noget vi vil snakke mere om i denne artikel. Læs med her hvis du er nysgerrig omkring teknologien og gerne vil lære mere. 

Kvinde og teknologi

På arbejdet

Vores arbejdspladser har ændret sig rigtig meget indenfor de seneste par årtier – ikke mindst takket være internettet. Det har fuldstændig revolutioneret den måde, vi arbejder på. Hvis vi tog en person fra 1980’ernes arbejdsmarked og fik ham eller hende til at arbejde i dagens Danmark, så ville de med garanti hverken finde hoved eller hale i det hele. 

En stor del af danskernes arbejde i dag foregår digitalt og over computeren. Det betyder også, at mange i stigende antal begynder at arbejde hjemmefra. Dette har både fordele og ulemper med sig. Fordelen er at det giver en del mere fleksibilitet i hverdagen. Men ulempen er naturligvis også, at delingen mellem arbejde og fritid kan flyde sammen og vi dermed risikere at overarbejde. 

Den øgede form for teknologi har skabt plads til rene digitale arbejdspladser, som slet ikke har et fysisk mødested. Og det har gjort det muligt for folk i Indien at arbejde med folk her i landet helt uden problemer – for i dag kan man blot sende en mail afsted eller lave et videoopkald. 

I soveværelset

I soveværelset har teknologien også gjort sine indtryk. Erotisk legetøj har i mange århundrede været noget, som mennesker benyttet sig af i et vist omfang. Men i dag er tingene naturligvis blevet lidt mere avancerede og batteridrevne. 

Den måde vi køber sådan voksent legetøj hjem i dag har også ændret sig meget. Det er ikke mange årtier siden, at man skulle dukke fysisk op i en butik for at købe ens erotiske legetøj. I dag kan man hurtigt, nemt og fuldstændig anonymt bestille det hjem på nettet, samtidig med at man lige bestiller nogle Nortie Sif Bundløse Blonde Strømpebukser også. Det giver naturligvis en større frihed. Og det gør også, at folk der ellers ville være beklemt med at købe ting i fysiske butikker, nu også kan få adgang til disse produkter uden besvær. 

Erotisk legetøj

Mobiltelefonen

Man kan snart ikke snakke om teknologiske udviklinger uden at snakke om mobiltelefonen. Den har i sandhed ændret hele vores væremåde og du kan se folk rende rundt med den overalt. 

Det er en smart lille computer, som man render rundt med i lommen. Og med den kan man alt; forfatte mails til chefen, se tossede kattevideoer eller læse om rumraketforskningen.