Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

General

Sådan kan du sikre dit barns udvikling

F1

Som forælder vil man altid det bedste for sit barn, og vi lever i en verden, hvor der er mange forskellige meninger om, hvad det bedste er. Mange valgmuligheder gør det svært at vælge; hvad skal man prioritere? Med babyrytmik får du det hele med.

Baby med musik

Hvad er babyrytmik?

Babyrytmik er holdtræning for forælder og barn sammen med andre forældre og deres børn. Babyrytmik har, som navnet hentyder, fokus på rytme. Det vil sige at aktiviteterne vil omhandle musik, sang og bevægelse, som I selv skaber med jeres egne stemmer, samt klap og små instrumenter. 

Miljøet vil være trygt og komfortabelt både for dig og dit barn, så der er ingen grund til at være genert. Det er et behageligt sted at være, der har dit barns velbefindende som prioritet. Klik videre for at læse mere om babyrytmik og se, hvornår I kan starte på babyrytmik Valby

Dit barns udvikling

Hvordan hjælper babyrytmik på dit barns udvikling? Når man er i allerførste del af livet, skal en baby først lære de helt basale ting. Det er ting som for eksempel motorik, og senere hen finmotorik. 

Det er blandt andet finmotorikken, som babyrytmik er meget effektiv for. Derudover træner det også barnets kognitive evner, da barnet vil forsøge, og med tiden lære, at forstå forbindelsen imellem lydene og aktiviteter. Derudover styrker det også barnets sociale evner, da der vil være andre børn på holdet, som de kan have socialt samvær med.

Jeres forhold som barn og forælder 

Det er ikke kun barnet, som vil opleve udvikling ved babyrytmik. Jeres forhold vil blive super tæt, og dit nærvær vil have en vigtig og positiv effekt på barnets fremtid. Du vil også opleve personlig udvikling, når du tager dit barn med til babyrytmik; du kan lære at blive en bedre forælder, og du vil jo også komme til at opleve socialt samvær med de andre forældre på holdet. 

Derudover er det jo en fantastisk oplevelse, når man kan vidne sit barns udvikling. Det er noget helt specielt, der både er fascinerende og hjertevarmt. 

Baby med forældre

Glæden ved musik, bevægelse og fællesskab

 Vil du gøre noget godt for dit barn, dig selv og jeres forhold? Så meld jer ind på et hold til babyrytmik. Det kan have stor effekt på dit barns fremtid. Sådanne effekter kan være bedre kropsbevidsthed, højere livskvalitet, mere selvværd og øget livsglæde; det er alt sammen ting, vi alle sammen ønsker for vores børn.