Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

General

Ønsker du en karriere indenfor netværk?

F1

Dette indhold er sponsoreret 

Du har nu mulighed for at tage dine første skridt mod en karriere indenfor netværk med Cisco CCNA kursus. Men hvad står bogstaverne CCNA egentlig for? Det står oprindeligt for Cisco Certified Network Associate, men forkortes i stedet til CCNA. Når du tager CCNA kursus, får du en grundlæggende viden indenfor netop det du skal bruge for at tage en karriere i enhver retning, ligesom du ønsker det. Når du tager kurset bliver du dækket med den basale viden indenfor forskellige netværk på tværs af teknologier. Hvad kurset ellers indeholder kan du læse mere om i nedenstående artikel. 

Få styrket din IT-karriere med CCNA kurset 

Inden du tager et CCNA kursus er dog en fordel at have en grundlæggende forståelse og eventuelt nogle års erfaring med at administrere løsninger i forbindelse med Cisco netværk. Selvom ovenstående er en god ide, er der som udgangspunkt ingen krav til kurset. I disse år går udviklingen hurtigt, hvorfor det også er vigtigt at opkvalificere sin viden, så man kan være med på de nyeste tendenser indenfor netværk. For at have muligheden for at tilpasse sig en dynamisk IT-branche, er det dermed afgørende at man har de nødvendige kompetencer – nogle gange endda også mere end blot de nødvendige. Hvis du har et ønske om at tage din IT-karriere i en anden retning, bør du overveje at tage CCNA kursus. 

Hvad bliver du bedre til? Og hvilke muligheder har du? 

Efter gennemførelse af dit kursus samt eksamen, har du dermed bevis på, at du besidder de nødvendige kompetencer. Dette giver dig egenskaber såsom at fejlfinde, installere samt vedligeholde mellemstore netværk, som blandt andet er CCNA. Hvad du ellers får ud af kurset, er, at du får en forståelse for at konfiguere routere, forbindelser til WAN og switches. Alt dette er selvfølgelig med fokus på netværkssikkerhed. Du bliver i høj grad klædt på til både nutidens- men også fremtidens arbejdsmarked, hvilket gør dig til en eftertragtet kandidat til forskellige jobmuligheder som eksempelvis er IT-branchen, hvilket både kan være nationalt og internationalt. Det er vigtigt at have in mente, at CCNA certificering er en af de mest respekterede og anerkendte hos IT-branchen. 

Hvad dækker CCNA certificering egentlig over? 

Du får blandt andet kompetencer indenfor installation, administration og konfiguration af et IPv4- samt IPv6-netværk. Derudover bliver du dækket ind i forhold til konfiguration af switches, routere og wireless LAN controllers, hvilket er gode kompetencer i forbindelse med IT-arbejde. Til sidst har du mulighed for styring af netværksenheder, som blandt andet indebærer identificering af sikkerhedstrusler.