Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

General

Det giver mening at få hjælp til at rekruttere din IT medarbejder

F1

Når du skal ansætte i din virksomhed er det af mange grunde ekstremt vigtigt, at du ramme den rette person til netop jeres kultur. Derfor er det oplagt at få hjælp til at få kontakt til de rette kandidater til jobbet.

Den rette rekruttering er vigtig

Det kan være dyrt at ansætte den forkerte. Både fordi du bruger penge og ressourcer på rekrutteringsprocessen og på at oplære den nye medarbejder i specielle funktioner og så i givet fald skal starte forfra med en ny medarbejder.
 Specielt omkring it rekruttering kan det være en svær proces, og det er oplagt at søge ekstern hjælp. For det kan være svært at finde den person, som passer ind i kulturen og DNA i din virksomhed.

Et rekrutteringsbureau

Ved at benytte et rekrutteringsbureau får du en partner med speciale på det pågældende område og i det med at headhunte, med stor erfaring i at udføre rekrutteringen, med stort netværk, der kan trækkes på og så muligheden for at få mange relevante kandidater til jobbet. Med andre ord det er en oplagt investering at tage kontakt til en ekstern partner og få gjort rekrutteringsprocessen på den helt rigtige måde.

Bloom er et oplagt valg

Et oplagt valg som rekrutteringsbureau indenfor IT-brancen er virksomheden Bloom, der blev stiftet i 2003 og har kontorer i både Øst- og VestDanmark. Hos Bloom har de masser af imødekommende medarbejdere, der har hjulpet til stor vækst, og blandt andet to gazellekåringer hos Børsen. Det er ganske enkelt rekruttering og headhunting, der er specialet hos Bloom. Du kan altså kontakte Bloom for en uforpligtende snak.

Jordnær proces

Hos Bloom tilbyder de at udføre en jordnær, men stadig super professionel rekrutteringsproces. Det er alle typer af kandidater de kan fremskaffe. De kan udruste jer med redskaber til at optimere jobsøgningen, og de kan tilbyde jer med at sammensætte og plukke den rette sammensætning af kandidater til jobbet. Bloom er specialister i at afstemme forventningerne i arbejdet, og har altid ærlighed, åbenhed og fortrolighed til at gå op i en højere enhed og dermed ramme det rette match.

Gode anbefalinger

Bloom har fungeret mange år i branchen, og derfor kan du på deres website læse en lang række anbefalinger fra virksomheder, der har samarbejdet med Bloom. “Det har været gode forløb, hvor vi har fået ansat kvalificerede medarbejdere, som har levet op til vores behov”, skriver Jakob Pagter fra Senior. “Bloom er proaktive og hurtige til at præsentere velkvalificerede kandidater og har et godt øje for virksomhedens behov og kultur”, skriver Anders Blauenfeldt fra Mofibo. Altså der er mange gode grunde til at benytte Bloom til din IT-rekruttering.