Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

General

Smarte gadgets til din hund

F1

Teknologien flytter ind overalt i vores hjem for at gøre vores hverdag smartere. Nu findes der også et utal af smarte gadgets, som kan gøre dit liv som hundeejer sjovere, lettere og mere strømlinet.

Især hvis din hund bruger meget tid alene hjemme, er det en god ide at have nogle smarte gadgets. Så kan du altid sørger for at underholde din bedste ven, selv når du er langt væk hjemmefra. 

Gør din hund mere selvstændig

Det er vigtig at øve selvstændighedstræning med din hund, så den kan finde ud af at være alene hjemme. Nogle hunderacer tåler dårligt, når mor eller far forlader hjemmet for at tage på arbejde, mens andre er nemmere at træne til at være alene.

Selskabshunden malteser er for eksempel en hunderace, som sagtens kan fornøje sig med at være alene hjemme. Denne hunderace har det fint i eget selskab, så længe der er spændende legetøj og noget at gnave i derhjemme. Læs mere om malteseren her malterserhund.dk.

Hold øje med hunden når den er alene

Hvis du gerne vil holde øje med din hund, mens den er alene hjemme, så kan du med fordel anskaffe dig et smart kamera. Det rette system tillader dig at tjekke op på din hund gennem et indbygget kamera, som er forbundet til din smartphone. Du har endda mulighed for at interagere med din hund gennem en mikrofon. 

Du kan også finde et system, der kommer med en laserpointer, så du kan lege med din hund, mens du er væk hjemmefra. Nogle systemer kommer med en lille dispenser, der sender godbidder ud til din hund ved et tryk på en knap. 

En elektronisk fodringsmaskine

Hvis du ofte er ude til sent om aftenen og ikke gider stresse over at skulle hjem og fodre din hund, så kan du lade en maskine klare det for dig. Elektriske fodringsmaskiner skal blot fyldes op med mad, og ellers klares resten over en app. Du kan indstille maskinen til, hvor meget mad der skal sendes ud og hvornår på dagen. 

Du kan indstille maskinen til at sende mad ud på samme tidspunkt hver dag så sørges der for at din hund altid bliver fodret, uden at du behøver røre en finger.