Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

General

Ud med cola og chips ind med kosttilskud

F1

HELSE: Myten siger, at hvis man arbejder foran en skærm og har hang til elektronik, så drikker man cola og spiser chips. Sådan er det vist heldigvis ikke længere. De fleste ved, at vi bliver påvirket af det, vi spiser. Samtidig er mange klar over, at kosttilskud som dem fra Herba Nordic kan være et godt supplement til vores kost.

Vores moderne og meget tekniske verden står i skærende kontrast til ideen og værdien bag iværksættervirksomheden Herba Nordic. Hos Herba Nordic har man kigget langt tilbage i tiden og udviklet kosttilskud ud fra arkæologiske fund, gammel nedskrevet viden og overleverede gamle husråd.

Sammen danner den gamle viden grundlag for Equitox, der er et udrensende kosttilskud og for Verimmun, der understøtter immunforsvaret.

Moderne videnskab og Herba Nordic

Hele ideen ved kosttilskud til det moderne, travle menneske er, at man understøtter det gode liv. Man kan i dag vise, at mange planter har gavnlig virkning, og dermed kan man sortere de gamle husråd fra, der ikke har nogen virkning.

Herba Nordic fået veganermærket på begge de to kosttilskud, hvilket betyder, at vegetarer og veganere kan indtage kosttilskuddene.

Der er absolut ingen grund til at påtvinge nogen animalske kapsler, når kosttilskud kan laves af plantebaserede kapsler, der ikke er testet på dyr.

Hvor mange kapsler skal man tage?

Mange er i tvivl om, hvor mange kosttilskud eller kapsler de skal tage. Som hovedregel skal man fokusere på det, man ønsker at styrker. Har man en periode eksempelvis i efteråret med dets kolde og våde vejr, hvor man ønsker at styrke immunforsvaret – ja, så begynd med at tage et kosttilskud, der har fokus på det.

Skal der en udrensning til – måske efter en hel sæson med cola og chips foran computeren, ja, så tag eksempelvis Equitox i tre måneder.