Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

General

Vælg en firmagave som kan hjælpe arbejderne under transporten

F1
Metro og pendler

Er det på tide at give dine arbejdere en god firmagave? Så bør du vælge at give dem en gave, som kan hjælpe dem under transporten. Læs med her for gode ideer om hvad det kunne være. 

Digital service

Lydbøger, musik og lignende

Rigtig mange mennesker bruger betydeligt tid på at pendle frem og tilbage. Hvorfor ikke give dem en gave, som de kan bruge imens? På den måde bliver denne ellers tomme tid fyldt ud med noget.

I dag bruger folk ikke længere cd-afspillere og lignende. Det kan derfor være en bedre ide at give dem for eksempel 6 måneders medlemskab af en digital service, som de kan benytte sig af når de pendler. Mon ikke de fleste arbejdere ville blive ganske glade for dette?

Du kan såmænd gøre det samme med lydbøger og dets lige. I dag findes der også en del gode digitale løsninger til sådan noget. Og måske dine arbejdere allerede benytter sig af en af dem? Du kan give dem nogle måneders medlemskab til sådan en service også.

Alternativt kan du også altid give dine arbejdere en god gammeldags bog. Det er ganske almindeligt lige at have sådan en med i tasken, når man er på farten. Og dine arbejdere kan også læse i den om aftenen, når de ligger og prøver at falde i søvn.

Lydbog

Lad arbejderne vælge selv

Alternativt kan du også lade arbejderne vælge helt selv, hvad det er de skal have i firmajulegave. Det kan du gøre med firmagaver, som medarbejderne selv vælger. Med sådanne smarte løsninger har dine arbejdere en del valgmuligheder, som de kan vælge imellem indenfor en bestemt tidsfrist. 

Med sådanne løsninger er man mere sikker på, at arbejdere får en gave, som de faktisk bliver glade for. Det er nemlig ikke altid til helt at vide, hvad det er ens arbejdere godt kunne tænke sig i gave. Med en service som denne kan de helt selv vurdere, hvad det er de står og mangler og kan vælge ud fra det.

Det er ofte ganske nemt at benytte sådan en service, men du kan eventuelt give dine arbejdere en lille introduktion til systemet.