Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

General

Mangler du kontorartikler derhjemme?

F1

Er livet helt optimalt for tiden? Nej. Er din arbejdsplads helt optimal for tiden? Nej. Skal det forhindrer dig i at yde det maksimale, det bedste stykke arbejde? Slet ikke!  

Krisen har sendt os alle sammen hjem og sendt os ind på et hjemmekontor, hvor vi mangler en masse ting.  

Vi mangler vores kolleger, vi mangler skrivebordet, computeren, men også alle de små ting. Vi mangler kontorartikler, som vi slet ikke tænkte på var så nødvendige.  

Effektivt

Coronaen holder os hjemme på uvis tid 

Det er ingen hemmelighed, at vi nok skal regne med at blive hjemme i en god rum tid endnu. Selvom det ser lovende, er der ikke ligefrem lagt i oven til, at vi kommer ud i lige i morgen.  

Derfor skal du heller ikke forvente det. Du skal ikke planlægge efter, at i næste uge bliver det bedre. I næste uge kommer jeg tilbage på min gamle arbejdsplads. I næste uge mangler jeg ikke artikler, kuglepinde, papir, mapper osv.  

Jo, du gør!  
Du mangler det og kommer til at mangle det lige, indtil du gør noget ved det. Det kommer ikke bare flyvende af sig selv, du må ud at investere i det.  

Din hverdag bliver aldrig bedre, hvis den bliver ved med at blive udskudt. Hvis du hele tiden tænker, at i morgen bliver det anderledes, men kun fordi du forventer nogle andre skal skabe den forbedring, så bliver det svært at arbejde derhjemme og arbejde alene.  

Derfor må du simpelthen selv tage tyren ved hornene og bestille det, du mangler.  

Få dine fornødenheder derhjemme 

Det, du mangler, er papir, kuglepenne, hæfter, mapper, alle de der ting, der bare er der. Du kalder det måske rod en gang i mellem, men det er ikke bare rod, ikke bare kontorfyld, det hjælper dig faktisk til at få en bedre arbejdsdag.  

Når du lige har muligheden ofr at skrive noget ned, for at tage noter under en samtale eller møde eller noget tredje, så gør du det.  

Hvis du derimod sidder og kigger på en skærm og ikke lige ser nogle muligheder for at skrive ned eller andet, så gør du det ikke eller måske gør du i et dokument på pc’en, du aldrig kan finde igen.  

Med et nogenlunde overblik og ordenssans giver papir, kuglepenne, mapper mm. et langt bedre overblik, end du lige kan få på din laptop.  

Så få det bestilt hjem og lad være med at brokke dig for dig selv over, at du mangler det.  

Kontorartikler

Få dækket dine udgifter 

Har du en god arbejdsplads, kan du endda være så heldig, at de faktisk vil dække de udgifter. Har du ikke, kan du i hvert fald trække dem fra.  

Langt de fleste af os vil på den ene eller anden mulighed få chancen for at få dækket en god del af de udgifter, vi har måttet have under nedlukningen.  

Hvis du er selvstændig, er det selvfølgelig en anden snak, men lige på dette punkt ikke så fjernt fra din almindelige hverdag.  

Gør dig selv den tjeneste at indrette og købe ind til det perfekte hjemmekontor.