Nextlevel Production

Elektronik og video nyheder

General

Virksomhedsapp – Hvorfor og hvordan?

F1

Du har lige fået lavet en flot og lækker hjemmeside for din virksomhed, der ovenikøbet er funktionel og har en flot webshop tilknyttet. Du er tilknyttet sociale medier og annoncerer hyppigt og effektivt for dine produkter. Hvad mere kan dine kunder forlange? Jo hvis du tager et blik ud, når du sidder i bussen, på caféen, eller endda hjemme i stuen, så vil du se at de fleste sidder med telefonen i hånden, det meste af tiden. En stor del af salg og opmærksomhed på din virksomhed, foregår via telefonen fremfor computeren. Og selvom din hjemmeside er mobiloptimeret, er det et super smart træk at gøre din hjemmeside og ikke mindst din webshop, endnu mere tilgængelig for nuværende eller potentielle kunder med en app. Men en app er ikke så lige til at udvikle på egen hånd og kan kræve en del erfaring og know-how på forhånd. Læs her og se hvordan et webbureau kan hjælpe dig på vej til at skabe en app for din virksomhed.

Hvordan vælger jeg det rigtige bureau for mig?

Det kan være svært at orientere sig i en jungle af webbureauer, der alle lover at de kan det hele. De fleste bureauer har ekspertise indenfor flere områder, herunder hjemmeside design, kodning, reklame og søgeordsanalyser. Men når det kommer til apps, er det en fordel at være opmærksom på om lige netop det webbureau  du vælger, har erfaring og ekspertise indenfor det. Undersøg om de kan lave apps rettet mod både Android og IOS, da der er forskelle i app-design mellem styresystemer. En god måde at undersøge det på, er ved at tage et grundigt kig på deres hjemmeside, eller ring til dem og spørge hvad de kan tilbyde dig. Endvidere er det altid en fordel at læse op på anmeldelser af bureauet og andre kunders erfaringer!